Hur man byter till den Obegränsade versionen av Kaspersky VPN Secure Connection

För att växla till den Obegränsade versionen av Kaspersky VPN Secure Connection:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Uppgradera.

En av följande åtgärder vidtas:

• My Kaspersky-sidan öppnas i webbläsaren.
    • Vår partners webbutik öppnas i webbläsaren.
    • En webbutik från tredje part öppnas i webbläsaren.

När du byter till den Obegränsade versionen av programmet, kommer webbläsarens fönster visa dig en av Kaspersky VPN Secure Connections tillgängliga prenumerationserbjudanden. Erbjudandet kan bero på den region där prenumerationen är registrerad.

3. Om My Kaspersky-sidan öppnas i webbläsaren:
    1. Ange den e-postadress och det lösenord som du angav när du skapade ditt konto på My Kaspersky. Om du inte har något konto kan du skapa ett konto.
    2. På My Kaspersky-sidan går du till avsnittet Licenser.

Du kommer att omdirigeras till Kasperskys webbplats där du kan köpa en prenumeration.

4. Om e-butiken öppnas i webbläsaren:
    1. Köp prenumeration på Kaspersky VPN Secure Connection.

När du har slutfört ditt köp skickas aktiveringskoden för din prenumeration till din e-postadress.

2. På My Kaspersky går du till avsnittet Prenumerationer.
    3. Mata in aktiveringskoden och klicka på knappen Lägg till.

En prenumeration på Kaspersky VPN Secure Connection visas i fönstret. När du vill börja använda den Obegränsade versionen av programmet ansluter du enheten till My Kaspersky.

Du kan även använda Kaspersky VPN Secure Connection på enheter med macOS, iOS eller Android.